Over Peter van der Kleij

Na zeven jaar gewerkt te hebben bij twee grote aannemersbedrijven, ben ik in 1992 met mijn eigen bedrijf gestart. Ik wilde directer bij het werk betrokken zijn. Een klein, zelfstandig aannemersbedrijf biedt daartoe alle mogelijkheden. Ik ben nu vanaf het allereerste idee tot de laatste spijker verantwoordelijk voor het bouwproces. Het intensieve contact met de klant en mijn directe betrokkenheid bij de voorbereiding en uitvoering van het werk geeft mij niet alleen veel voldoening, maar werkt ook in het voordeel van u als klant.

Mijn opleiding als civiel ingenieur en de eerder opgedane ervaring als constructeur, projectvoorbereider, werkvoorbereider, uitvoerder, calculator en projectleider in de woning- en utiliteitsbouw vormen de basis om elk project op een gedegen manier aan te pakken.
Tot 2008 was mijn bedrijf in Leiden gevestigd. Hier heb ik in samenwerking met mijn klanten – en collega’s - mooie projecten gerealiseerd.

In 2008 ben ik met mijn gezin vanuit de Randstad naar de prachtige omgeving van Arnhem verhuisd. Na de benodigde vergunningen verkregen te hebben, kon ik ons huis aan onze wensen aanpassen. Het was een ingrijpende verbouwing, maar het resultaat mag er zijn. We voelen ons hier zowel zakelijk als privé thuis.

Klik voor een groter beeld Klik voor een groter beeld
Logo
Achtergrond Over Peter vd Kleij