Samen (ver)bouwen

De goedkoopste aannemer is het meeste vergeten
Oftewel het kan altijd goedkoper.

Klanten willen graag meerdere offerten in concurrentie aanvragen omdat ze denken daarmee de beste prijs te krijgen. De laagste prijs krijgt u daar wel mee. Tot wel 50% lager is mijn ervaring. Maar bedenkt u zich daarbij wel dat zo’n groot prijsverschil vooral bepaald wordt door wat de aannemer niet gerekend heeft. Want de economische wetten laten zien dat het simpelweg onmogelijk is om hetzelfde te krijgen voor minder geld. Hoed u voor het gevaar dat de aannemer tijdens de bouw, wellicht onbewust, zal proberen om zijn 'fouten' goed te maken of minder kwaliteit te leveren. Resultaat; stress voor u als klant en geen leuke bouw.

Daarom willen wij graag anders werken. Samen, in het vertrouwen dat u dan het beste eindresultaat heeft voor een redelijke prijs. Dat kan alleen met een goede start, een open begroting en open communicatie, in onderling vertrouwen, zonder verborgen agenda’s. Dan is bouwen ontspannen en zelfs leuk en komen we met elkaar tot de mooiste resultaten. Bedenk daarbij dat bouwen sowieso al stressvol is door alle keuzes die u maken moet en door de grote inbreuk op uw privéleven. Waarom zouden wij dan als aannemer daar nog meer stress aan toe moeten voegen.

Daarom geven wij de voorkeur aan offreren en bouwen in nauwe samenwerking met u als klant. Helder en duidelijk. Zodat wij kunnen zorgen voor een ontspannen bouw en u voor de koffie. Dan kan bouwen leuk zijn.

Logo
Achtergrond Visie